Home » Activități » Nou: Oriens anunță începerea a două cursuri de limbă și cultură persană și indiană (VEZI VIDEO)

Nou: Oriens anunță începerea a două cursuri de limbă și cultură persană și indiană (VEZI VIDEO)

Descopera limba si civilizatia Indiana si Persana alaturi de oriens, www.oriens.ro

Descopera limba si civilizatia Indiana si Persana alaturi de Oriens, www.oriens.ro

Fideli crezului nostru legat de necesitatea cunoașterii culturilor și civilizațiilor orientale, Asociația Oriens Mundi, în colaborare cu doi entuziaști promotori ai Orientului în țara noastră: Irina Elena Buliga și Mihai Cernătescu, organizează în perioada următoare două cursuri de interes: Limbă, Cultură și Civilizație Indiană și Limbă, Cultură și Civilizație Persană.

VEZI VIDEO: Oriens Cafe: Descopera limbile si civilizatiile indiene si persane alaturi de Oriens

 

Irina Elena Buliga, profesor de limba cultura si civilizatie indiana la Academia Oriens, www.oriens.ro

Irina Elena Buliga, profesor de limba cultura si civilizatie indiana la Academia Oriens, www.oriens.ro

Irina Elena Buliga este licențiată a Facultății de Filosofie din cadrul Universității București și a beneficiat de o bursă de studii la Varanasi, în India, timp de 2 ani. Este ghid turistic internațional, cu nenumărate deplasări în India.

Mihai Cernatescu, doctor in Istorie Islamica, profesor de limba, cultura si civilizatie persana la Academia Oriens, www.oriens.ro

Mihai Cernatescu, doctor in Istorie Islamica, profesor de limba, cultura si civilizatie persana la Academia Oriens, www.oriens.ro

Mihai Cernătescu este licențiat al Facultății de Istorie din cadrul Universității București, cu doctoratul în Istoria Islamului, obținută la Teheran, capitala Iranului. Masteratul și doctoratul s-au întins pe o perioadă de 9 ani, timp în care Mihai Cernătescu a locuit în Iran.

 

Oriens și-a propus să își deschidă veritabile “petale” culturale care să includă, în timp, lumea arabă, persană, turcă, chineză, coreeană, japoneză, etc. Crearea unor comunități de studiu este unul dintre obiectivele noastre și ale profesorilor asociați în următoarea etapă.

Comunitati Culturale Oriens

Comunitati Culturale Oriens

Ne așteptăm ca aceste cursuri să creeze un public avizat,  cunoscători ai unei limbi orientale, și aceasta împreună cu noțiuni de cultură și civilizație specifică arealului de studiu pe care profesorii asociați le vor preda alături de limbă. Aceste grupuri vor putea realiza anual evenimente specifice și călătorii tematice în care profesorii vor juca rolul de ghid. În felul acesta, sperăm să formăm în timp comunități puternice pe care să le unească dragostea pentru arealul de studiu și dorința de a împărtăși și altora cunoștințe corecte despre Orient. Am urmărit să căutăm și să gasim profesioniști care au trăit în țările unde au studiat o perioadă de timp, astfel încăt cele predate să aibă legătură cu realitatea.

Tineti aproape de noi în următoarele săptămâni pentru a afla detalii despre aceste două cursuri. Vă așteptăm cu drag.

Ne puteți căuta pentru detalii pe adresa noastră office@oriens.ro sau pe grupul de discutii Oriens Cultural de pe Facebook (https://www.facebook.com/groups/orienscultural/)

 

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply