Home » Blog » Bazarul de Caritate de Iarna IWA la RomExpo, Pavilion C3, Duminica 8 decembrie 2013

Bazarul de Caritate de Iarna IWA la RomExpo, Pavilion C3, Duminica 8 decembrie 2013

Bazarul de Caritate al IWA (Asociatia Internationala a Femeilor) va avea loc anul acesta la RomExpo, in pavilionul C3, Duminica 8 Decembrie, intre orele 10:00 si 17:00.

Charity Winter Bazar 2013, www.oriens.ro

Asociatia Internatională a Femeilor – IWA este  o organizatie non- profit, non – guvernamentala , initiata in 1978. Un aspect principal al activitatii IWA este sprijinul de caritate in vederea ajutorarii oamenilor cu nevoi speciale, cu handicap sau boala, in toată România. Sprijinul este axat spre beneficiul organizatiilor non – guvernamentale, centrelor de sanatate pentru persoanele în varstă, caselor de copii, școlilor, spitalelor și asociațiilor pentru protecția femeilor și copiilor .

Bazarul de Caritate de iarna IWA este activitatea principală de strangere de fonduri. În plus față de strângerea de fonduri, Bazarul este o oportunitate minunata pentru toate tarile reprezentate în România pentru a veni împreună, prezenta si impartasi din cultura, muzica, dansurile, costumele, obiectele de artizanat, produsele, produsele alimentare unice și băuturile specifice. Cumpăraturile într-o atmosferă de distracție și plină de viață la Bazarul de Iarna IWA sunt un beneficiu suplimentar.

Vor fi prezente anul acesta peste 30 de misiuni diplomatice si reprezentante culturale straine in Bucuresti, multe dintre ele din Orient.

Anul trecut, ca si anul acesta, Oriens a fost in calitate de partener media. Speram ca si anul acesta sa fie cel putin la fel de frumos ca anul trecut, cand a fost o adevarata intrecere intre ambasadele si reprezentantele culturale prezente la Bucuresti sa isi prezinte cele mai reprezentative si autentice aspecte culturale specifice, generand o stare de bucurie imensa, de fratie globala, indiferent de pozitia geografica sau diferende legate de opinie politica.

Sa ne amintim cum a fost anul trecut si sa va invitam alaturi de noi, Duminica incepand cu orele 10:00.

Veti avea parte de un spectacol pe cinste, de neuitat!

 

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply