Home » Blog » Model din Bahrain, prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013

Model din Bahrain, prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013

Shaila Sabt - prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013, www. oriens.ro

Shaila Sabt – prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013, www. oriens.ro

Shaila Sabt, top model din Bahrain a fost nominalizata ca prima femeie din Golf care sa ia parte la cel mai mare concurs de frumusete din lume: Miss Universe 2013. Shaila a fost anterior incoronata ca “Bahrain’s Top Model 2010”, in timpul unui concurs ce a durat 6 luni, in urma voturilor unei multimi de fani si a judecatii unor arbitri de specialitate. La o varsta de aproape 23 de ani, Shaila Sabt si-a consolidat cariera in modelling in Orientul Apropiat, si acum urmareste sa convinga la nivel mondial. Shaila nu este doar foarte frumoasa, ci si titrata in managementul resurselor umane. Visul ei insa, exprimat public, este de a-si reprezenta tara, Bahrain,  la nivel international printr-o cariera de top model.

Shaila Sabt - prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013, www. oriens.roShaila Sabt - prima femeie din Golf nominalizata pentru Miss Universe 2013, www. oriens.ro

Modellingul, in opinia Shailei Sabt, este arta si tot ce este legat de el este arta, incepand de la orice piesa de imbracaminte pe care o poarta pe catwalk, machiaj, tunsoare, pana la miscare, prezentare. Modellingul este pentru ea un act profesionist. Shaila recunoaste ca desi regiunea Golfului din care provine este destul de conservatoare, exista acum deschiderea necesara pentru moda si promovare a unui stil propriu traditional, care nu isi va pierde niciodata identitatea si valorile. De aceea, ea doreste sa fie parte a acestei deschideri.

Au mai existat de curand si alte nominalizate din lumea araba pentru Miss Universe. In 2012, Jessica Kahawaty, o libanezo-australianca, a castigat al treilea loc al competitiei ca reprezentanta a Australiei. De asemenea, Rima Fakih, o libanezo-americanca de data aceasta, a castigat in 2010 titlul de Miss USA, devenind prima femeie arabo-americanca de religie islamica ce a reusit aceasta performanta.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply