Home » Blog » Oriental Cafe: Retrospectiva anului 2012 in Orientul Mijlociu ( VEZI VIDEO)

Oriental Cafe: Retrospectiva anului 2012 in Orientul Mijlociu ( VEZI VIDEO)

 

Retrospectiva anului 2012 in Orientul Mijlociu, www.oriens.ro

Retrospectiva anului 2012 in Orientul Mijlociu, www.oriens.ro

Anul 2012 a fost marcat de profunde framantari in Orientul Mijlociu: razboiul civil din Siria, miscarile de strada din Egipt, Bahrain, Pakistan, instabilitatea din Libia, confruntarea armata dintre armata israeliana si Hamas sau dosarul nuclear iranian.

In aceasta editie speciala a Oriental Cafe, am realizat o analiza socio-politica a evenimentelor din Orientul Mijlociu din anul 2012, impreuna cu lectorul universitar Lazar Marius,  lector asociat la Institutul de Turcologie și Studii Central-Asiatice din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, coordonator al grupului de studii dedicate Orientului Mijlociu: Maghreb/Mashreq. The Contemporary Middle East Study Group, și membru al Oriens Team Romania.

VEZI VIDEO:

Va fi 2013 anul independentei Palestinei? Va pleca Assad de la putere? Vor avea egiptenii stabilitatea pe care o doresc de la inceputul revolutiei? Cine va conduce Libia? Vor ataca Statele Unite si Israelul Iranul? Aflati urmarind aceasta editie speciala a Oriental Cafe, singura emisiune din Romania si din Europa de Est care iti prezinta Orientul Mijlociu exact asa cum este el. In fiecare vineri de la ora 20:00 pe www.radiolynx.ro, si inregistrat pe www.oriens.ro !

Lazar Marius, lector universitar in cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, www.oriens.ro

Lazar Marius, lector universitar in cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, www.oriens.ro

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply