Home » Blog » Un egiptean s-a căsătorit pe Skype

Un egiptean s-a căsătorit pe Skype

Un egiptean s-a casatorit pe Skype

Un egiptean s-a casatorit pe Skype

ORIENS-STIRI-EMIRATELE ARABE UNITE

Un egiptean care lucrează pentru o companie din Emiratele Arabe Unite, a apelat la această metodă inedită pentru a-şi păstra locul de muncă.

Mahmoud Mohammed Abdul Hafez, 30 de ani, trebuia să se căsătorească cu Somaia Muhammad Zaki, 28 de ani, în decembrie 2011. Din păcate, cu câteva luni înainte de nuntă, Mahmoud şi-a pierdut locul de muncă.

Emiratul Sharjah ofera multe locuri de munca

Emiratul Sharjah ofera multe locuri de munca

Anul acesta el şi-a găsit o noua slujbă în Emiratul Sharjah, şi pentru că nu putea pleca în Egipt a decis să se căsătorească pe internet. Nunta a fost organizată prin intermediul ambasadei Egiptului în Emiratele Arabe Unite, iar tatăl său a fost autorizat să-l reprezinte şi să semneze actele în locul lui.

În ziua nunţii Mahmoud Abdul Hafez s-a aşezat în faţa unui laptop cu webcam împreună cu prietenii săi într-un apartament din Dubai. În Alexandria, mireasa împreună cu părinţii celor doi şi prietenii s-au adunat în faţa unui alt computer.

Ceremonia de Nikah (nunta islamică) a fost oficiată de un imam care i-a declarat pe cei doi soţ şi soţie.

Emiratele Arabe Unite sunt o federatie de 7 emirate

Emiratele Arabe Unite sunt o federatie de 7 emirate

Mahmoud plănuieşte acum o nuntă adevărată în Egipt peste un an şi să o aducă pe Somaia să locuiască împreună cu el în Emiratele Arabe Unite.

Sursă: 7daysinabudhabi

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply