Home » Blog » BNP Paribas pregateste investitii in proiecte tunisiene

BNP Paribas pregateste investitii in proiecte tunisiene

ORIENS – TUNISIA – ECONOMIE

Directorul BNP Paribas pentru Orientul Mijlociu, Jean-Christophe Durand, s-a întâlnit cu Primul Ministru tunisian, Hamadi Jebali, miercuri, în Tunis, pentru a discuta modul în care banca pe care o reprezintă poate pune la dispoziția autorităților tunisiene resursele necesare pentru a dezvolta proiectele de dezvoltare ale sectoarelor de producție, investiție și infrastructură.

BNP Paribas pregătește investiții în proiecte tunisiene

Implicarea BNP Paribas se va materializa prin intermediul sucursalei din Tunisia, Union Bancaire pour le Commerce et l’Industrie (UBCI).

Primul Ministru tunisian, Hamadi Jebali

Conform agenției de știri TAP, Durand a declarat că BNP are încredere în Tunisia, într-un moment în care alte instituții financiare internaționale evită investițiile în această țară.

BNP Paribas, cea mai mare bancă franceză, poate contribui la încurajarea investițiilor în Tunisia mulțumită conexiunilor și a rețelelor sale de agenții din întreaga lume.

Proiectele tunisiene vizate de BNP Paribas includ infrastructura (foto: drum de munte în Matmata, sudul Tunisiei)

Durand a mai subliniat că întâlnirea sa cu Primul Ministru tunisian este parte a unei serii de întâlniri menite să stabilească potențialul finanțării proiectelor de către BNP Paribas. Printre altele, proiectele vizează infrastructura, construirea de locuințe pentru persoanele cu venituri mici, transportul și comerțul internațional.

Tunis – Bulevardul Habib Bourguiba

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a Reply